Beauty gets the attention, but personality gets the heart.

Currently Loving: Sneaker Wedges


Posted on maart 20th, by Sophie in Home. No Comments

Currently Loving: Sneaker Wedges

Ze zorgen al een tijdje voor enorm veel controverse, maar je kan er tegenwoordig niet meer omheen – de sneaker wedges/wedge sneakers/.. #whateveryouwannacallit zijn overal te zien.

Persoonlijk – Het heeft een paar seizoenen geduurd eer ik mee was met deze trend. In het begin wist ik niet goed hoe ik het had met deze shoesies. Tussen ons getypt en gezwegen, ze deden me denken aan ‘vroeger’ (90′s); sneakers met een platform/verhoging. Zelf had ik zo’n paar van de Spice Girls! (Jawel! En ik had nog nooit harder voor iets gezeurd – ik moést en zou die schoenen hebben.. Herkenbaar?) Mooie herinneringen wel. Maar zou ik zo’n gelijkaardige schoenen wel opnieuw willen, zoveel jaar later/ouder/wijzer?

Tuurlijk!

Eerst was het Isabel Marant die de wedge sneakers opnieuw leven had ingeblazen, nu kom je ze haast overal tegen. Voordeel hiervan is dat je zelf een beetje kan kiezen wat je uitgeeft voor een paar.

Isabel Marant Sneaker Wedges

Isabel Marant sneakers kan je online vinden bij oa. Net-a-Porter / Matchesfashion / MyTheresa / Selfridges / Lagarconne (en ongetwijfeld nog andere online stores..) Als je ze liever in real life eens wilt bewonderen; ik weet dat je ze in de Bijenkorf in Amsterdam kan krijgen, en bij STYLESUITE (Maastricht).

Wat goedkopere alternatieven:

Sneaker Wedges (nike, zara, supertrash, ash)

De sneaker wedges van Marc by Marc Jacobs zijn blijkbaar ook erg in trend, online zijn ze niet zo gemakkelijk meer te vinden. Zelf vind ik de Nike Dunks ook super tof, als ik geld teveel had – ik zou wel weten wat te doen..

Na lang twijfelen heb ik dan toch gekozen voor een paar van de Zara. Ofja, mijn liefste daddy verplichtte mij praktisch om een paar mee te nemen..

‘Dan heb je eindelijk eens ‘fatsoenlijke’ schoenen’

Dankjewel pappie.

Anyhow, sinds ik ze heb, heb ik ze al elke dag gedragen. Enorm comfortabel! Het is een mix van Converse-comfort met enkellaarsjes-stijl. Je kan ze dragen met een skinny en een sweater voor een ‘casual cool’ effect. Zelf ben ik de laatste tijd in een ‘camouflage’-fase, ook heel mooi bij wedge sneakers. Très edgy. In de zomer zou je ze zelfs kunnen dragen onder shorts of zelfs een jurk. Kan allemaal tegenwoordig!

new babies

Nieuwe aanwinst (met dank aan daddy dus)

twijfelend in de Zara

Ander leuk paar van de Zara

Inspiratie

Als je niet goed weet hoe je nu deze shoesies kan dragen – hieronder vind je wat voorbeelden. Zoals je zult zien is het mooie Victoria Secret -model Miranda Kerr helemaal weg van de Isabel Marant wedges; net als Queen B.

Miranda Kerr Isabel Marant

Isabel Marant _ bloggers

bron foto’s: pinterest

 Je kan op onderstaande foto klikken om de shoes in actie te zien ;-)

Beyonce (love on top) isabel marant

On the wishlist:

- een paar van Isabel Marant. Ik smelt helemaal van de (-op de naam klikken alsje’m wilt zien-) Betty Wedge Trainers , Bayley Wedge Sneakers  , Bekett Printed Canvas & Suede Sneakers & Bobby Low-Top Sneaker. (Gelukkig ben ik niet kieskeurig.. :D)

Hey, a girl can dream – right? ;-)

Geef een reactie