Beauty gets the attention, but personality gets the heart.

Wham. Bam. Glam.


Posted on december 20th, by Sophie in Beauty. 4 comments

Wham. Bam. Glam.

Rimmel’s nieuwe kerstcollectie ziet er op het eerste zicht super uit. Glam Rock. Ik hou ervan hoe het klinkt. Het mooie Rimmel-model Georgia May Jagger doet de naam dan ook alle eer aan – met een grote dankjewel aan mam&pap Jagger. (Georgia’s mam: model Jerry Hall x haar papa the well-known Rolling Stone, Mick Jagger)

Ik bezit niet zoveel van Rimmel, enkel de Lasting Finish Lipstick van Kate Moss 107 – review – ; dus ik was wel erg benieuwd naar deze collectie. Je kan nooit misgaan met wat glam rock beauty, toch?

 

rimmel glam rock collection christmas

 

De lipstick die je ziet, is mijn 107 Lasting Finish Lipstick (matte). Ik vind dat ‘m mooi past bij de collectie en bij gebrek aan een nieuw lip product dat effectief bij de collectie hoort, heb ik deze er dus maar bij gegooid. Hoppatee. #becauseican

Yes, ik weet het. Ik heb ook de nodige “oooh’s” en “aaaah’s” gekird. Wat een mooie nagellakjes! Precious Stones. Glitter! FULL-ON GLITTER. Oh boy. Hopelijk is dit echt zo. (Want meestal zijn glitternagelakjes enkel bedoeld als topcoat. Niks mis mee hoor, maar dan zouden ze er geen Full On Glitter Colour mogen opzetten. Uiteraard. Logisch.)

rimmel glam rock collection precious stones

Precious Stones 001 Diamond Dust

Precious Stones 001 Diamond Dust

Precious Stones 002 Ruby Crush

Rimmel London PreciousStones high coverage glitter nail polish 001 Diamond Dust & 002 Ruby Crush (€6,99).         Per-fect voor de feestdagen. Op de onscherpe foto zie je de glitters nog beter; om maar niet te praten van de glitters in real life. #shabling! Nu, het belangrijkste, het is echt full coverage! Halleluja. Op de foto’s heb ik 3 laagjes gebruikt. Je kan ook 1 laagje aanbrengen over een andere nagellak, voor een mooi sparkle effect. Lekker multifunctioneel dus. Mijn favoriet is Diamond Dust. Ik draag ‘m nu as we speak en ik kan niet stoppen met er naar te staren. Ik moet er wel bij zeggen, ze voelen niet zo glad aan op de nagels. Het zijn echt chunky glitters en dat merk je ook. Nuja, ik denk niet dat er mensen over nagels gaan wrijven maar hey, dan heb je in elk geval toch een heads-up gehad.

Ohja! Het verwijderen van deze glitterboel! Met een watje en nagellakremover: hel. Het lukt wel, met het nodige gevloek. Wat wél goed werkt; de Bourjois Magic Nail Polish Remover. (Dat potje waar je je vinger moet insteken en twisten. Het ruikt minder goed en daarna hangen je vingers vol met nagellakremover & amandelolie – maar het verwijdert wel de glittertjes)

Scandaleyes waterproof kohl liners

Scandaleyes Waterproof Kohl Eyeliners – ze hebben een goede reputatie. Ze worden vaak vergeleken met de 24/7 eyeliners van Urban Decay. Dus deze moest ik natuurlijk ook hebben, eens kijken wat de fuzz er over was. Ik heb ze in 010 Silver en 002 Sparkling Black. Helemaal Glam Rock dus.

Getest en goedgekeurd! Heerlijke eyeliners. Ze zijn heel zacht, waardoor het lijkt alsof ze snel overal zouden gaan zitten waar het niet hoort, maar nee hoor! Ze blijven de hele dag mooi op hun plaats. Geen panda-oogjes met deze potloodjes dus. Het zilver is supermooi eens aangebracht op je binnenste ooghoek, je ogen schitteren dan helemaal. Om nog maar te zwijgen van de glitters die zitten in Sparkling Black! Precious Stones nagellak + deze liners en je hebt geen discoballen nodig on a night out! Ha. Just kidding, kleine overdrijving. Maar je snapt wel wat ik bedoel.

Rimmel Glam'Eyes 023 Beauty Spells oogschaduw palette

Rimmel Glam’Eyes 023 Beauty Spells

Het oogschaduw palette uit de Glam Rock collectie heet 023 Beauty Spells. Het bevat een zilver, lila, zwart met glitters en een oudroze. Mooi. Goed voor overdag en ‘s avonds (het zwart dan vooral). Tussen ons, ik vind de paletjes van Rimmel onhandig in gebruik. Dat zwart plastiek ertussen, het hoeft niet voor mij. Maar goed, de oogschaduwtjes.

En ook hier, jawel, glitter galore. Vooral in het lila – wat je op het eerste zicht niet zou zeggen. Goeiemorgen, mijn wang hing helemaal vol. De kleur kon je pas duidelijk zien na 5 lagen oogschaduw, wat niet de bedoeling is denk ik. Dan heb ik het vooral over de lichtere kleuren: het lila en het oudroze. De pigmentatie was niet zo goed. Het zwart kan je gebruiken bij elk smoky eye, als je dit wilt pimpen met wat glitters; dus dit is wel ok. En het zilver, ja zilver is zilver. Pigmentatie is goed, gemakkelijk aan te brengen en bij deze oogschaduw is er weinig fallout (in tegenstelling tot de andere oogschaduwtjes). Van dit paletje was ik dus het minst onder de indruk.

rimmel glam rock look scandaleyes beauty spells kate moss lipstick 107

Rimmel Glam Rock Look scandaleyes precious stones kate moss lipstick 107 beauty spells

Je kan deze producten vinden in het Kruidvat, Etos.

Rimmel London Precious Stones high coverage glitter nail polish EUR 6,99

Glam’eyes quad eye shadow 023 Beauty spells EUR 10,99

Scandaleyes waterproof Kohl liner EUR 6,49

Lasting finish by Kate lipstick 107 EUR 9,49

4 reacties op “Wham. Bam. Glam.”

 1. Marie zegt:

  Heb hetzelfde oogschaduwpalet een tijdje geleden gekocht (Rimmel Glam’Eyes 023 Beauty Spells), en had/heb hetzelfde probleem.. Het roodroze wordt nog wel zichtbaar na enkele lagen vind ik, maar het lijkt alsof het paarse helemaal niet te zien is, zelfs niet na zovele lagen :D Hopeloos! Jammer, want ik vond de kleurtjes er ook al leuk uitzien..

  • Sophie zegt:

   Yes, is inderdaad jammer! Ik bedenk me net dat het misschien beter lukt met een witte basis (wit oogpotlood over bewegend ooglid aanbrengen); dan kan het zijn dat ie beter tot zijn recht komt? Ha, moet ik eens proberen. Al zou het niet mogen dat je zoveel manieren moet zoeken om toch een beetje kleur te krijgen natuurlijk :D Gelukkig maken de nagellakjes en de scandeleyes véel goed..

 2. Marie zegt:

  Heb ik ook al geprobeerd en dat helpt inderdaad wel (of toch als ik vergelijk met uw foto’s, is het bij mij iets meer zichtbaar), maar vind toch dat ge amper verschil ziet tussen het paars en het zilver.. Had eens het voorbeeld op het doosje geprobeerd, paars op het bewegend ooglid en zilver boven uw oog en vond toch dat ge niet zag dat het ene paars was en het andere zilver :) Veel laagjes aanbrengen blijft dus de boodschap, is ie wel snel op & is het tijd voor een nieuwe aan te schaffen? Andere producten heb ik sjans niet aangeschaft maar die nagellak wil ik toch nog wel gaan halen :D btw, superleuke blog! ;)

 3. [...] de leuke Lasting Finish Matte Lipsticks by Kate Moss (107) en de Glam Rock collectie had ik al een lichte Rimmel – crush, maar nu ben ik helemaal head over heels. Rimmel is erg [...]

Geef een reactie